ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας που ξυλοκόπησε την 13χρονη κόρη του επειδή βγήκε αργά το βράδυ

«Της έδωσα μόνο μια σφαλιάρα γιατί νευρίασα»

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας που ξυλοκόπησε την 13χρονη κόρη του επειδή βγήκε αργά το βράδυ

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας που ξυλοκόπησε την 13χρονη κόρη του επειδή βγήκε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα έγιναν τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Παρασκευής, όταν ο 50χρονος πήρε το παιδί από την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει την επιμέλεια μετά τον χωρισμό τους και ύστερα από τη βόλτα που έκαναν επέστρεψαν στο σπίτι του κατηγορούμενου όπου θα περνούσαν μαζί τις επόμενες ημέρες του Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ανήλικη κάλεσε τη μητέρα της στο τηλέφωνο και της ζήτησε να επιστρέψει σε εκείνη καθώς ο πατέρας της είχε ασκήσει βία εις βάρος της. «Μου είπε ότι ο πατέρας της ξύπνησε μέσα στη νύχτα, όμως εκείνη είχε βγει για φαγητό, με αποτέλεσμα να νευριάσει όταν διαπίστωσε ότι έφυγε από το σπίτι. Όταν γύρισε τη χτύπησε με μπουνιές στο κεφάλι και την απείλησε», είπε η γυναίκα, προσθέτοντας ότι ενημέρωσε την Αστυνομία.

Στη συνέχεια της κατάθεσής της η μητέρα της ανήλικης επιχείρησε να υπερασπιστεί τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας στους δικαστές πως το κορίτσι υπερέβαλε όταν της μίλησε για τον ξυλοδαρμό της. «Ήταν θυμωμένη και μου είπε αλλιώς τα πράγματα, τα μεγαλοποίησε. Μόλις ηρέμησε μου ανέφερε ότι τελικά δεν την χτύπησε, μόνο μια σφαλιάρα της έδωσε και δεν την απείλησε», υποστήριξε.

«Είναι ένα πολύ καλό και συγκροτημένο παιδί, όμως θύμωσε με τον πατέρα της και μου είπε για τις μπουνιές. Όταν ηρέμησε είπε την αλήθεια», πρόσθεσε η γυναίκα, ενώ σε ερώτηση των δικαστών για το αν ο πρώην σύζυγός της έχει ασκήσει ποτέ βία στην ίδια, απάντησε: «Μαλώναμε σαν ζευγάρι και με έχει χτυπήσει μόνο με σφαλιάρα».

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε με μπουνιές και ότι απείλησε την κόρη του και, όπως είπε, «της έδωσα μόνο μια σφαλιάρα γιατί νευρίασα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βία και για απειλή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, αποφασίζοντας να μετατρέψει την ποινή προς δέκα ευρώ ημερησίως και έτσι ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.