ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο – Έγινε «καπνός» ο δράστης

Απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο – Έγινε «καπνός» ο δράστης

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (26/1) ένας άντρας εισέβαλε στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Λαμπράκη κοντά στη συμβολή της με την οδό Αγίας Μαρίνας και με την απειλή όπλου απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή και ενδεχομένως συνεργών του, ενώ αστυνομικοί της ασφάλειας βρίσκονται εντός της επιχείρησης και παίρνουν κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.