
Ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/1) σε ενεχυροδανειστήριο επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα. Ένας εκ των δραστών φέρεται να πυροβόλησε… κατα λάθος ενώ έσκυβε για να μαζέψει πράγματα. Εξετάζεται εάν υπήρχαν συνεργοί που περίμεναν έξω από το κατάστημα τους δύο δράστες.
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμό από τον πυροβολισμό. Οι δύο δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.