ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο χειροβομβίδες στους Ταγαράδες – Η μία ήταν ενεργή

Ο χώρος έχει εκκενωθεί και στο σημείο αναμένεται να καταφθάσουν δυνάμεις του Στρατού

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δύο χειροβομβίδες στους Ταγαράδες – Η μία ήταν ενεργή

Την άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκάλεσαν δύο χειροβομβίδες που εντοπίστηκαν νωρίτερα σήμερα στην περιοχή των Ταγαράδων του δήμου Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ένας κάτοικος εντόπισε το πρωί της Πέμπτης (17/3) μέσα σε ρέμα στην 8η οδό των Ταγαράδων τις δύο χειροβομβίδες, ειδοποιώντας άμεσα τους άνδρες της ασφάλειας των Βασιλικών.

Στο σημείο έσπευσε επιτόπου κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), το οποίο εξουδετέρωσε τη μία χειροβομβίδα, η οποία ήταν ενεργή.

Η δεύτερη ήταν ανενεργή και δεν χρειάστηκε να εξουδετερωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο χώρος έχει εκκενωθεί και στο σημείο αναμένεται να καταφθάσουν δυνάμεις του Στρατού για να παραλάβουν την χειροβομβίδα, η οποία ήταν στρατιωτικού τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.