ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η 28χρονη που είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

«"Το Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά στην Άννα Μαρία Μπολώτη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί»

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η 28χρονη που είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 28χρονης Άννας-Μαρίας Μπολώτη από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, καθώς βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα ίχνη της 28χρονης χάθηκαν χθες, Κυριακή (13/8), από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης και το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε σήμερα Missing Alert για την εξαφάνισή της, μετά από αίτημα της οικογένειάς της.

Ωστόσο, σήμερα το βράδυ, το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωσε ότι η 28χρονη Άννα-Μαρία Μπολώτη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στην Άννα-Μαρία Μπολώτη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει:

«Η περιπέτεια της Άννας Μαρίας Μπολώτη, 28 ετών, έληξε σήμερα, 14/08/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Άννα Μαρία Μπολώτη βρέθηκε και είναι καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στην Άννα Μαρία Μπολώτη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.