ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σώος σε παγκάκι ο 39χρονος που εξαφανίστηκε από το «Παπαγεωργίου»

Εξαφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης - Τον βρήκαν εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σώος σε παγκάκι ο 39χρονος που εξαφανίστηκε από το «Παπαγεωργίου»

Αίσιο τέλος φαίνεται να είχε η περιπέτεια του 39χρονου Γιώργου Παγουρίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/11), από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ που είχαν ριχτεί στην μάχη για τον εντοπισμό του με την βοήθεια drone και εκπαιδευμένου σκύλου, κατάφεραν να τον βρουν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Λευκό Πύργο.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, ο άντρας εντοπίστηκε να κάθεται μόνος του σε παγκάκι στην πλατεία του μνημείου και είναι καλά στην υγεία του. Στη θέα των εθελοντών ο 39χρονος ξεκίνησε να περπατάει, ωστόσο οι εθελοντές των ακολούθησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο άντρας επέστρεψε στην οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του χάθηκαν το βράδυ της Τετάρτης όταν πήδηξε από τα κάγκελα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, που νοσηλευόταν για λίγες ημέρες. Οι έρευνες των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ είχαν εστιάσει, μεταξύ άλλων, στην ευρύτερη περιοχή του νοσηλευτικού ιδρύματος ενώ χρησιμοποίησαν πέρα από drone και εκπαιδευμένο σκύλο διασώστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.