ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού που έκλεψαν άγνωστοι

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν εντοπιστεί οι δράστες και το σημείο που είχαν αφήσει τη μεγάλη κατασκευή

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού που έκλεψαν άγνωστοι

Εντοπίστηκε το περίπτερο του «Χαμόγελου του Παιδιού» που έκλεψαν άγνωστοι χθες από την “καρδιά” του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που από την πρώτη στιγμή πραγματοποιούσαν εντατικές έρευνες αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, κατάφεραν να ακολουθήσουν τα ίχνη και να εντοπίσουν την μεγάλη κατασκευή, η οποία βρέθηκε εντός της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν εντοπιστεί οι δράστες και το ακριβές σημείο που είχαν αφήσει τη μεγάλη κατασκευή, με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε ότι η πραγματικά απίστευτη κλοπή σημειώθηκε την Τετάρτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο το περίπτερο που χρησιμοποιούσε για τις ημέρες του Πάσχα το Χαμόγελο του Παιδιού, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Ερμού. Ο Οργανισμός είχε απευθύνει έκκληση στον κόσμο για πληροφορίες.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού στην αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο λάθος ή μπέρδεμα, όμως μετά από αρκετές επικοινωνίες κατάλαβαν ότι κάποιοι το είχαν κλέψει και προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία. Σημειώνεται ότι οι διαστάσεις του kibo είναι 6 x 2,5 m και φαίνεται αδιανόητο κάποιος να καταφέρει να κλέψει μια τέτοια κατασκευή, από την “καρδιά” του κέντρου της Θεσσαλονίκης, χωρίς να γίνει αντιληπτός ή να εντοπιστεί στη συνέχεια.

Όπως αναφέρει, η συντονίστρια για τη Βόρεια Ελλάδα, Ιωάννα Μακρή, από την στιγμή που δημοσιεύθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το γεγονός της κλοπής του περιπτέρου, η ανταπόκριση των πολιτών ήταν συγκινητική, καθώς επικοινωνούσαν συνέχεια για να παρέχουν πληροφορίες στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η Ελληνική Αστυνομία έκανε πολύ καλή και άμεση δουλειά και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να μας ενημερώσουν για τις συνθήκες που έγινε η κλοπή. Οι πληροφορίες που έδωσε ο κόσμος βοήθησαν πάρα πολύ”, τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.