ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θεσσαλονίκη: Επιδειξίας έγινε εφιάλτης για γυναίκες στην Άνω Πόλη

Τι καταγγέλλει 32χρονη

Θεσσαλονίκη: Επιδειξίας έγινε εφιάλτης για γυναίκες στην Άνω Πόλη

Εφιάλτης για γυναίκες έχουν γίνει οι συνεχείς επιθέσεις από επιδειξίες στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Νεαρή που έχει πέσει θύμα επίθεσης τρεις φορές μέσα σε λίγους μήνες κατέγραψε τη δράση επιδειξία σε βίντεο.

Στο βίντεο από κινητό τηλέφωνο που έφερε στο φως το Star διακρίνεται άνδρας που φορά κόκκινη μπλούζα και ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε γυναίκα ενώ αυτοϊκανοποιείται μπροστά της.

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Πάτση:

  • Είναι αθώα (4%, 674 Votes)
  • Ήξερε αλλά προσπαθούσε να διακόψει την δραστηριότητά του (8%, 1.250 Votes)
  • Είναι συνένοχη και πρέπει να παραιτηθεί (86%, 14.026 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 368 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.318

Loading ... Loading ...

Μόλις καταλαβαίνει ότι η πράξη του βιντεοσκοπείται αποχωρεί από το σημείο. Περαστικοί που περνούν από δίπλα του κοιτούν απορημένοι μη μπορώντας να καταλάβουν τι ακριβώς έχει γίνει.

Η 32χρονη κοπέλα που καθόταν στο παγκάκι καταγγέλλει πως καθόταν έξω από τον Ι.Ν Αγίας Αικατερίνης όταν είδε στη γωνία ξαφνικά έναν επιδειξία. Τότε, η κοπέλα σήκωσε το κινητό της και άρχισε να καταγράφει. Ο άνδρας φοβήθηκε και έφυγε από το σημείο χωρίς να ολοκληρώσει την αρρωστημένη δράση του. Η 32χρονη που βρέθηκε αντιμέτωπη με επιδειξία δήλωσε: «Πήρα τηλέφωνο το 100 και τις τρεις φορές αλλά δεν έκανα μήνυση. Την τελευταία φορά ήρθαν ένστολοι στο σπίτι και έγινε καταγραφή του περιστατικού. Υπάρχουν και άλλα περιστατικά και οι γυναίκες δεν τα καταγγέλλουν. Φοβούνται μη στοχοποιηθούν. Περιγραφή του δράστη έχω δώσει στην Αστυνομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό λίγους μήνες νωρίτερα η 32χρονη είχε δεχθεί ξανά επίθεση έξω από εκκλησία της περιοχής πιθανότατα από τον ίδιο άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.