ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Επίδοξη ληστεία μετατράπηε σε φιάσκο – Ληστής μπήκε με μαχαίρι να ληστέψει κατάστημα και έφυγε με άδεια χέρια

Λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη

Θεσσαλονίκη: Επίδοξη ληστεία μετατράπηε σε φιάσκο – Ληστής μπήκε με μαχαίρι να ληστέψει κατάστημα και έφυγε με άδεια χέρια

Να αρπάξει τις εισπράξεις από ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, απειλώντας τον εργαζόμενο με ένα μικρό μαχαίρι, αποπειράθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ένας άντρας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο οποίος τελικά έφυγε με άδεια χέρια και κατέληξε με χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν περίπου στις 5 το απόγευμα, όταν ο δράστης με το μαύρο σορτσάκι και την άσπρη μπλούζα, μπήκε μέσα στο κατάστημα επί της οδού Κλεάνθους, στην περιοχή της Τούμπας και απαίτησε από τον εργαζόμενο να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να του δώσει τα χρήματα.

Μάλιστα, προκειμένου να φοβίσει τον υπάλληλο, έβγαλε από την τσέπη του ένα αιχμηρό αντικείμενο – κατά πληροφορίες ένα μαχαίρι με μικρή λαβή και λεπίδα – και τον απείλησε. Ωστόσο, ο δράστης δεν είχε υπολογίσει πως ο εργαζόμενος θα κατάφερνε να κρατήσει την ψυχραιμία του και θα προέβαλε αντίσταση αρνούμενος να παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Βλέποντας ότι το σχέδιο του «γκρεμίζεται» και ότι μόνο εύκολα δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ληστεία που επιχείρησε να κάνει σε ένα από τα πιο κεντρικά καταστήματα τυχερών παιχνιδιών της περιοχής, ο άντρας τράπηκε σε φυγή χωρίς να καταφέρει να πάρει ούτε ένα ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις ο δράστης βγήκε από το κατάστημα, ο εργαζόμενος ειδοποίησε την αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή και να του περάσουν χειροπέδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.