ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις με αυγά σε σπίτια – Μήνυση από σύζυγο εγκύου που τρομοκρατήθηκε

Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της αρκετό υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών

Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις με αυγά σε σπίτια – Μήνυση από σύζυγο εγκύου που τρομοκρατήθηκε

Τους τελευταίους μήνες ολοένα και αυξάνονται οι καταγγελίες πολιτών για ομάδα νεαρών που τις βραδινές ώρες πετάει αυγά στα μπαλκόνια και στα τζάμια κατοικιών προκαλώντας ανησυχία στους ενοίκους.

Μάλιστα, στην τελευταία «επίθεση» σε σπίτι του Ωραιοκάστρου προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση σε γυναίκα που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της με αποτέλεσμα ο σύζυγος να καταθέσει μήνυση κατά άγνωστων στο ΑΤ Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πριν από περίπου τρεις μήνες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν οδηγήσει στο ΑΤ Ωραιοκάστρου με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έξι ανήλικους για παρόμοιες επιθέσεις σε σπίτια γύρω από το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της αρκετό υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών που καταγράφουν εκτός από τη «δράση» και πρόσωπα από την ομάδα των συγκεκριμένων νεαρών. Σε ένα από αυτά φαίνεται η «επίθεση» σε μια κατοικία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.