ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στο τουρκικό προξενείο

Κουκουλοφόροι εκτόξευσαν δεκάδες βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς οι οποίοι τους απώθησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στο τουρκικό προξενείο

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, έξω από τούρκικο προξενείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 22.00, περίπου 20 κουκουλοφόροι που κινήθηκαν από την οδό Αποστόλου Παύλου και Κασσάνδρου, εκτόξευσαν δεκάδες βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς οι οποίοι τους απώθησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα άτομα στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη. Από την επίθεση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.