ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη – Φίλη 41χρονης εγκύου: «Της είχα πει ότι δεν μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος – Τον φοβόταν»

Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό

Θεσσαλονίκη – Φίλη 41χρονης εγκύου: «Της είχα πει ότι δεν μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος – Τον φοβόταν»

Φίλη της 41χρονης εγκύου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της και η σορός της βρέθηκε μέσα σε ένα μπαούλο, μίλησε το πρωί της Τρίτης (9/1) σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «της είχα πει ότι δεν μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος και είχε ψιλοπαρεξηγηθεί».

Παράλληλα, ανέφερε πως «ντρεπόταν να μας πει κάποια πράγματα, όμως υπήρχαν φορές που μας είπε ότι φοβάται και ότι είναι νευρικός, όμως λίγο μετά έλεγε “άστον ίσως είναι της στιγμής”».

«Δεν αντέχω με αυτό που έμαθα, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος που αγαπούσε πολύ το παιδί της και τώρα αυτό το παιδί έχει μείνει ορφανό» είπε η φίλη της 41χρονης.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δολοφονήθηκε με μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό.

Εκτός από τον σύντροφο της 41χρονης, συνελήφθη και ο φίλος του ο οποίος – όπως αποκάλυψε – βοήθησε για να εξαφανίσουν τη σορό.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος του, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της Γεωργίας προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.