ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Γείτονες έπαιξαν ξύλο για μια κάμερα ασφαλείας

Πιάστηκαν στα χέρια, αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στο Αυτόφωρο

Θεσσαλονίκη: Γείτονες έπαιξαν ξύλο για μια κάμερα ασφαλείας

Δύο γείτονες από τη Θεσσαλονίκη έπαιξαν ξύλο για μια κάμερα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, που μένουν σε διπλανά διαμερίσματα είχαν φραστικό επεισόδιο για μια κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει ο ένας στο μπαλκόνι του, αμέσως μετά πιάστηκαν στα χέρια, αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στο Αυτόφωρο.

Πρόκειται για έναν 44χρονο κι έναν 56χρονο, εις βάρος των οποίων απαγγέλθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη.

Οι δύο άνδρες φέρονται να ήταν στα μαχαίρια εδώ και καιρό και οι μεταξύ τους εντάσεις φαίνεται πως ήταν συνεχείς.

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, αποτέλεσε μία κάμερα ασφαλείας, την οποία κατήγγειλε ο 56χρονος ότι τοποθέτησε ο 44χρονος στο μπαλκόνι του στο διαμερισμά του στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος ισχυρίζεται ότι η κάμερα καταγράφει και το δικό του μπαλκόνι, κάτι που ο δεύτερος αρνείται.

Όταν το προηγούμενο 24ωρο ο 56χρονος ζήτησε από τον γείτονά του να βγάλει την κάμερα, δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα και η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με συνέπεια να συμπλακούν.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου – Αναλήψεως και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου η δίκη τους αναβλήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο γείτονες δεσμεύτηκαν ενώπιον του δικαστηρίου ότι μέχρι τη δίκη δεν θα υπάρξει άλλη ένταση και υπό αυτές τις συνθήκες ήρθη η κράτησή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.