ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Η Γ.Μπίκα κατέθεσε μήνυση για ψευδορκία εναντίον τεσσάρων μαρτύρων κατηγορίας

Ισχυρίζονται ότι η 24χρονη επέστρεψε εκείνο το βράδυ στο πάρτι

Θεσσαλονίκη: Η Γ.Μπίκα κατέθεσε μήνυση για ψευδορκία εναντίον τεσσάρων μαρτύρων κατηγορίας

Η 24χρονη, Γεωργία Μπίκα, κατέθεσε σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου, μήνυση κατά τεσσάρων μαρτύρων κατηγορίας που κατέθεσαν για το περιστατικό του βιασμού της την Πρωτοχρονιά του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γεωργία Μπίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος των νεαρών καθώς αυτοί στις καταθέσεις τους ισχυρίστηκαν ότι το θύμα επέστρεψε εκείνο το βράδυ στο πάρτι που γινόταν στο ξενοδοχείο ενώ η ίδια επιμένει ότι την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου και έπεσε θύμα επίθεσης.

Στη μήνυσή της η νεαρή υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα άτομα έφυγαν πολύ νωρίτερα από την ίδια από το πάρτι και μάλιστα κατέθεσε στη Δικαιοσύνη και σχετικά βίντεο που αποδεικνύουν τα λεγόμενά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.