ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Η συγκινητική επιστολή πολίτη σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσωσαν την 2χρονη κόρη του (φωτό)

Οι δικυκλιστές άμεσα άνοιξαν τον δρόμο ώστε το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε μόλις 8 λεπτά

Θεσσαλονίκη: Η συγκινητική επιστολή πολίτη σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσωσαν την 2χρονη κόρη του (φωτό)

Με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ οι γονείς ενός 2χρονου κοριτσιού κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μετά από ένα ατύχημα στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ΕΛΑΣ για τη βοήθεια.

Το συμβάν σημειώθηκε χθες στη Νεάπολη. Κατά τη μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», οι γονείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μποτιλιάρισμα, με την αγωνία τους να χτυπάει «κόκκινο».

Τότε ζήτησαν τη βοήθεια των αστυνομικών που υπήρχαν στο σημείο, οι οποίοι άνοιξαν τον δρόμο και το παιδί κατάφερε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε μόλις 8 λεπτά.

Δείτε την ανάρτηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.