ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: «Ήμουν μεθυσμένος» υποστήριξε στον ανακριτή ο αλλοδαπός ρασοφόρος που μαχαίρωσε το σκυλί

Ο 50χρονος αποδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη

Θεσσαλονίκη: «Ήμουν μεθυσμένος» υποστήριξε στον ανακριτή ο αλλοδαπός ρασοφόρος που μαχαίρωσε το σκυλί

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκε ο 50χρονος Σέρβος μοναχός που μαχαίρωσε  ένα αδέσποτο σκυλί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 50χρονος φέρεται να αποδέχθηκε την πράξη του.

Αφού ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι είναι μοναχός και διαβιεί σε Σκήτη του Αγίου Όρους.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βασανισμό – κακοποίηση ζώου συντροφιάς, όπως επίσης για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ανακριτής και εισαγγελέας ομόφωνα αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ.

Η σύλληψη του έγινε την περασμένη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, έπειτα από καταγγελία γειτόνων.

Το τραυματισμένο σκυλί εντοπίστηκε και περισυνελέγη από εθελοντές φιλοζωικού σωματείου.

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο 50χρονος ρασοφόρος προσπάθησε να μαχαιρώσει ακόμα δύο αδέσποτα σκυλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.