ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 57χρονο που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο

Ο 57χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 57χρονο που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 57χρονο ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2021 πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, μέσα σε αρτοζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο.

Ο 57χρονος, σύμφωνα με το grtimes.gr κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Στην απολογία του ο 57χρονος υποστήριξε ότι «αγαπούσα τη γυναίκα μου. Δεν την είχα απειλήσει στο παρελθόν. Πήγα εκεί που έμενε γιατί ήθελα να τη φοβερίσω. Την είδα τυχαία εκείνο το πρωί. Της είπα «πάμε να φύγουμε, έχουμε παιδιά και εγγόνια». Μου είπε ότι δεν είναι δικά μου τα παιδιά. Πήγε μέσα στο φούρνο. Είχε κλείσει την πόρτα και μιλούσαμε. Την παρακαλούσα να βγει έξω, να την πάρω να φύγουμε. Μου είπε «έχω άλλον άνδρα». Την πυροβόλησα από μπροστά. Στα πόδια της έριξα, απλά για να τη φοβερίσω. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Κόλλησε το μυαλό μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης ο οποίος διέμενε σε συνοικισμό Ρομά, στα Τρίκαλα, απειλούσε ότι θα σκοτώσει την εν διαστάσει γυναίκα του η οποία είχε καταφύγει στο σπίτι του αδελφού της, στη Νέα Μάδυτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.