ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Καλυμμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο του 32χρονου αστυνομικού – Κηδεία με άγημα και τιμές

Διά του συνηγόρου του, ο Νορβηγός κατηγορούμενος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού

Θεσσαλονίκη: Καλυμμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο του 32χρονου αστυνομικού – Κηδεία με άγημα και τιμές

Οικογένεια, συγγενείς, στενοί φίλοι και συνάδελφοι του αστυνομικού συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα (30.12.2023) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Το φέρετρο είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Το άγημα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται, επίσης, στην εκκλησία για να τιμήσει τον 32χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Νορβηγός κατηγορείται για κακουργήματα που αφορούν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα (η δεύτερη για τον τραυματισμό του κουμπάρου και επιστήθιου φίλου του θανόντος), ενώ τα πλημμελήματα συνδέονται με την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και αφορούν το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα.

Διά του συνηγόρου του, ο Νορβηγός κατηγορούμενος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με ανθρωποκτόνο δόλο. Επικαλέστηκε, δε, μέθη λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, αλλά και ψυχιατρικά προβλήματα που -όπως ισχυρίζεται- αντιμετωπίζει, για τα οποία φέρεται, μάλιστα, να λαμβάνει επίδομα από το νορβηγικό κράτος.

Ο 44χρονος Νορβηγός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, την ίδια ώρα που θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.