ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Κάπνισε σε τουαλέτα αεροπλάνου και συνελήφθη

Μια 51χρονη Ελληνίδα

Θεσσαλονίκη: Κάπνισε σε τουαλέτα αεροπλάνου και συνελήφθη

Ααστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη σύλληψη δύο ατόμων για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Thestival, χθες το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης, 51χρονη Ελληνίδα, η οποία κατά τη διάρκεια πτήσης από την Ολλανδία για Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε ότι είχε καπνίσει εντός της τουαλέτας του αεροσκάφους, παραβιάζοντας ρητές εντολές του κυβερνήτη με πράξη επικίνδυνη για την ασφάλεια της συγκοινωνίας.

Επίσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας 31χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο εισόδου, προερχόμενος από Σερβία, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Διεθνές αίτημα σύλληψης (INTERPOL) με σκοπό την έκδοση, για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.