ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 621 κιλά ψαριών στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας

Βεβαιώθηκαν συνολικά τέσσερις αλιευτικές παραβάσεις κατά εταιρειών και ιδιώτη

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 621 κιλά ψαριών στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας

Εξακόσια είκοσι ένα κιλά (621 kg) ψάρια μικρού μεγέθους, κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους, κατασχέθηκαν χθες στην ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αλιευτικούς ελέγχους.

Τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής της περιοχής που διενέργησαν τον έλεγχο, βρήκαν εντός δημόσιου ψυκτικού θαλάμου και κατέσχεσαν ενενήντα έξι (96) ιχθυοκιβώτια συνολικού βάρους 621 κιλών με ψάρια όπως σαφρίδια κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 15 εκατοστών, κουτσομούρες κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 11 εκατοστών, μπακαλιάρους μικρού μεγέθους διαστάσεων από 14 έως 16 εκατοστών, καθώς και κολιούς κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 18 εκατοστών.

MHXΑΝΙΩΝΑ_2_width-1600
Ν__ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ__original

Βεβαιώθηκαν συνολικά τέσσερις αλιευτικές παραβάσεις κατά εταιρειών και ιδιώτη, οι οποίοι διακίνησαν ή είχαν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα αλιεύματα, με σκοπό την εμπορία-πώληση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ψάρια που κατασχέθηκαν δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας, δηλαδή τις ελάχιστες απαιτήσεις επισήμανσης και πληροφοριών επί των ιχθυοκιβωτίων, ενώ φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο, προκειμένου να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.