ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν όμηρους δύο παράνομους μετανάστες και τους ζητούσαν χρήματα – Συνελήφθη ένας Αφγανός

Κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, ένα κινητό τηλέφωνο και έξι πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν όμηρους δύο παράνομους μετανάστες και τους ζητούσαν χρήματα – Συνελήφθη ένας Αφγανός

Δύο παράνομοι μετανάστες από το Αφγανιστάν και την Παλαιστίνη, κρατούνταν όμηροι σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από την ομηρία να τους ζητούν χρήματα προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Αναλυτικότερα οι δύο άνδρες κρατούνταν σε διαμέρισμα στην οδό Μοναστηρίου, με την ΕΛ.ΑΣ να πραγματοποιεί επιχείρηση το βράδυ του Σαββάτου δίνοντας τέλος στην ομηρία, ενώ προχώρησε και στη σύλληψη ενός 27χρονου Αφγανού που είχε αναλάβει τη σίτισή τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο αλλοδαποί εισήλθαν στην Ελλάδα από τα σύνορα της Τουρκίας και μεταφέρθηκαν στο διαμέρισμα, όπου συνεργοί του 27χρονου τους εκβίαζαν απαιτώντας την καταβολή χρημάτων προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι.

Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, ένα κινητό τηλέφωνο και έξι πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.