ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Θεσσαλονίκη – Ξέσπασε ο πατέρας της 21χρονης: «Ένας ασυνείδητος έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό»

Αβάσταχτος είναι ο πόνος των γονέων της 21χρονης φοιτήτριας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη – Ξέσπασε ο πατέρας της 21χρονης: «Ένας ασυνείδητος έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό»

Στον Alpha μίλησε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας με τα λόγια του να μαρτυρούν τον πόνο και την οργή του για τον άδικο χαμό της κόρης του. «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό», ήταν το μόνο που κατάφερε να πει ο τραγικός πατέρας.

Νωρίτερα σήμερα η γυναίκα του προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση για τον χαμό της 21χρονης. «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω», έγραψε στο Facebook η μητέρα του θύματος, που όλες αυτές τις μέρες περίμενε ένα θαύμα, για να σωθεί η 21χρονη.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεαρή φοιτήτρια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της με την οικογένεια της να αποφασίζει να δωρίσει τα όργανά της, για να σωθούν άλλες ζωές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.