ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 24χρονο που φέρεται να ασελγούσε σε 14χρονο κορίτσι

Είχε γίνει καταγγελία για τον 24χρονο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 24χρονο που φέρεται να ασελγούσε σε 14χρονο κορίτσι

Έναν 24χρονο στη Θεσσαλονίκη για τον οποίο υπήρχε καταγγελία ότι ασελγούσε σε 14χρονο κορίτσι ξυλοκόπησε μια ομάδα αριστεριστών. 

Οπως αναφέρει το thestival, ομάδα των αριστεριστών παρακολούθησε τον 24χρονο και την περασμένη Κυριακή τον ξυλοκόπησε άγρια.

Μάλιστα, έκαναν και ανάρτηση σε ιστότοπο αναφέροντας πως «του σπάσαμε τα δόντια και του προκαλέσαμε κρανίο εγκεφαλικές, και όχι μόνο, κακώσεις. Όταν άτομα που ήταν στο σημείο αντιλήφθηκαν το λόγο που τον χτυπάμε τότε συμμετείχαν και αυτοί».

Όπως αναφέρει η ομάδα των αναρχικών, είχαν πληροφορία και καταγγελία που έγινε στο ΑΤ Τούμπας, ότι ο 24χρονος Κ.Τ. είχε «χειριστική συμπεριφορά κατά της 14χρονης Μ.Χ και προχωρούσε σε σεξουαλική ασέλγεια προς την ανήλικη εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικογενειακή της κατάσταση, ενώ για να γίνει η αρχική προσέγγιση εκμεταλλεύτηκε την φιλική σχέση που είχε με τον θείο της. Γνωρίζουμε ότι για την Μ.Χ. υπάρχει ήδη εδώ και περίπου 3 μήνες καταγγελία και ενεργή έρευνα στο Χαμόγελο του Παιδιού για παραμέληση ανηλίκου ενώ την υπόθεση αυτή εξετάζουν εισαγγελέας ανηλίκων και κοινωνική υπηρεσία. Επίσης γνωρίζουμε ότι εναντίων του βιαστή Κώστα Τσ. υπάρχει καταγγελία από προηγούμενη σχέση του στο Α.Τ. Τούμπας σχετικά με κακοποιητική συμπεριφορά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.