ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Λήξη συναγερμού στα δικαστήρια – Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα

Δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο

Θεσσαλονίκη: Λήξη συναγερμού στα δικαστήρια – Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους που διενήργησε κλιμάκιο αστυνομικών με τη συνδρομή δυο ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο και ο συναγερμός έληξε.

Είχε προηγηθεί, στις 9:18 το πρωί, τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, με έναν άγνωστο να προειδοποιεί για εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς όμως να προσδιορίζει το υποτιθέμενο σημείο τοποθέτησής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολουθήθηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο και το τετραώροφο κτίριο εκκενώθηκε. Μιάμιση ώρα αργότερα, γύρω στις 10:50, κι αφού ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι, δικηγόροι, δικαστικοί λειτουργοί, υπάλληλοι και διάδικοι επέστρεψαν στο κτίριο και η λειτουργία του αποκαταστάθηκε, όπως και η κυκλοφορία στην οδό 26η Οκτωβρίου, που είχε διακοπεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.