ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσσαλονίκη: «Με κάρφωσε στη κοιλιά, πήρε το μηχανάκι του και έφυγε» λέει ο μάγειρας που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε ουζερί

«Να τιμωρηθεί, δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα»

Θεσσαλονίκη: «Με κάρφωσε στη κοιλιά, πήρε το μηχανάκι του και έφυγε» λέει ο μάγειρας που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε ουζερί

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση που δέχθηκε ο μάγειρας ενός ουζερί στη Θεσσαλονίκη από έναν πελάτη που δεν του άρεσε ο τρόπος που είχε ψηθεί το κοντοσούβλι.

«Να τιμωρηθεί, δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα. Ό,τι και να μου προσφέρει δε μπορώ, δεν μπορώ να τον βλέπω γατί δεν είναι άνθρωπος. Όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 7 το πρωί με τις καμπάνες που λέμε μέχρι 9-10, μέχρι εκεί κοιμάμαι. Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι. Το περιστατικό, με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ.

Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει ‘’όχι, από αυτά κανένα ελαφρύ κρέας’’. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει ‘’βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές. Το κοντοσούβλι το σερβίρω μες πιλάφι» είπε χαρακτηριστικά στο Mega.

«Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει ‘’θα μου πεις το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;’’ Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει την μάνα, αγριεύεται και λέω ‘’στοπ’’. Είμαι 65 χρονών, επαγγελματίας και δεν θα βρίζεις τη μάνα μου. Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στη κοιλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε… έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν ‘’αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.