ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Μητέρα δύο παιδιών μαχαίρωσε 27χρονη γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με τον άνδρα της (φώτο)

Σοκαριστικό περιστατικό στην Πυλαία το απόγευμα της Τετάρτης

Θεσσαλονίκη: Μητέρα δύο παιδιών μαχαίρωσε 27χρονη γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με τον άνδρα της (φώτο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης (17/8). Μια γυναίκα μητέρα δύο παιδιών μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά μια 27χρονη επειδή θεωρούσε πως έχει ή ήθελε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Σύμφωνα με το GRTimes, όταν μία γυναίκα επιτέθηκε σε μία 27χρονη την οποία και τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η δράστης η οποία κατοικεί στη δυτική Θεσσαλονίκη μετέβη στο σπίτι όπου μένει η 27χρονη και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την στην κοιλιά και τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αιτία του επεισοδίου φέρεται να είναι το γεγονός ότι η δράστης, μητέρα δύο παιδιών, κατηγορούσε την 27χρονη ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Αμέσως μετά την επίθεση στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας μέσα σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και συνέλαβε τη γυναίκα.

Η τραυματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα στο εφημερεύον νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.