
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε εγκαταστάσεις του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 5 τα ξημερώματα και ενώ το μετρό δεν είχε τεθεί σε λειτουργία, άγνωστοι μπήκαν από καταπακτή που λειτουργεί ως έξοδος διαφυγής, κοντά στον τερματικό σταθμό Νέα Ελβετία, επί της οδού Αλλατίνη και αφού κατέβηκαν τις σκάλες, προκάλεσαν φθορές σε πόρτα ασφαλείας που οδηγεί στη σήραγγα.
Τα άτομα τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτά από προσωπικό ασφαλείας του Μετρό και διέφυγαν.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.