ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Νέο βίαιο οπαδικό επεισόδιο – Ξυλοκόπησαν και ψέκασαν με σπρέι πιπεριού 33χρονο

Οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν ως συνεπιβάτες σε δυο δίκυκλες μοτοσυκλέτες, οι οποίες δεν είχαν πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή

Θεσσαλονίκη: Νέο βίαιο οπαδικό επεισόδιο – Ξυλοκόπησαν και ψέκασαν με σπρέι πιπεριού 33χρονο

Ένα νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Καραϊσκάκη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, έπειτα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟ.

Δύο δράστες χτύπησαν 33χρονο την ώρα που που επέστρεφε σπίτι του αφού πρώτα του είπαν απειλητικά «φέρε το πανό».

Σύμφωνα με την κατάθεση του 33χρονου οι δυο δράστες φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα και κράνη χωρίς καλύπτρα. Ο ένας τον τράβηξε από πίσω στο ύψος του αυχένα και ο άλλος του έριξε παράλληλα σπρέι (πιθανόν πιπεριού) στο πρόσωπο του. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σε εξέλιξη η έρευνα για το επεισόδιο με τα οπαδικά κίνητρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν ως συνεπιβάτες σε δυο δίκυκλες μοτοσυκλέτες, οι οποίες δεν είχαν πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τ.Α. Θέρμης σε συνεργασία με την αθλητική βία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.