ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ο γυμναστής προτού αυτοκτονήσει είχε στείλει μήνυμα και στον πρώην σύζυγο της συντρόφου του

«Εγώ αυτοκτόνησα αλλά εσύ μπες και κοίτα»

Θεσσαλονίκη: Ο γυμναστής προτού αυτοκτονήσει είχε στείλει μήνυμα και στον πρώην σύζυγο της συντρόφου του

Mήνυμα στο κινητό του πρώην συζύγου της γυναίκας την οποία, στην τελευταία του ανάρτηση, κατηγορεί ότι του καταχράστηκε την περιουσία έστειλε ο 50χρονος γυμναστής προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν – όπως φαίνεται – η τελευταία του επικοινωνία. Στο μήνυμα αυτό, ο γυμναστής φέρεται να δίνει στον πρώην σύζυγο στοιχεία τα οποία θα αποκαλύψουν την αλήθεια και τους λόγους που εκείνος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

«Τον άνθρωπο αυτόν δεν τον γνώριζα. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης που μου έστειλε ένα μήνυμα. Το άνοιξα και διάβασα: ”Εγώ αυτοκτόνησα αλλά εσύ μπες και κοίτα…” και μου έλεγε να τσεκάρω κάποια πράγματα στο διαδίκτυο, για έναν φίλο μου, για την πρώην γυναίκα μου… Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά δεν το εξέλαβα ως κυριολεξία. Τον πήρα πίσω αλλά δεν απάντησε» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του γυμναστή.

Ύστερα από αρκετές αναπάντητες κλήσεις, ο άνδρας αυτός, αποφάσισε να του στείλει και μήνυμα. Φαίνεται όμως, ότι ο γυμναστής είχε ήδη κάνει τα λεγόμενά του περί αυτοκτονίας, πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Του έστειλα μετά μήνυμα ότι εγώ δεν έχω να κοιτάξω κάτι, αλλά αν ήθελε να μιλούσαμε. Δεν τον ήξερα. Δεν ήξερα καν τον αριθμό του. Μόνο το όνομά του γιατί το είχε γράψει στο μήνυμα. Έψαξα σε ποιον αντιστοιχεί το νούμερο και έτσι έμαθα ότι ήταν γυμναστής. Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα. Και να τον έβλεπα μπροστά μου, δεν θα τον γνώριζα. Αφού δεν απάντησε στην κλήση μου, είπα κι εγώ “μπορεί να το έστειλε κατά λάθος… τόσα γίνονται…”» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.