Θεσσαλονίκη: Απειλεί με αυτοδικία ο πατέρας του 16χρονου Ρομά!

«Αν μπει φυλακή ο αστυνομικός θα υπάρξει ησυχία, αλλά αν αφεθεί ελεύθερος δεν ξέρουμε τι θα γίνει»

Θεσσαλονίκη: Απειλεί με αυτοδικία ο πατέρας του 16χρονου Ρομά!

Ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που τραυματίστηκε από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, απείλησε ευθέως με αντεκδίκηση λέγοντας πως «με το ίδιο νόμισμα θα πληρώσει ο αστυνομικός» σε περίπτωση που η απόφαση της Δικαιοσύνης δεν τους ικανοποιεί και αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός.

Οι Ρομά δηλώνουν πως θα παύσουν τα επεισόδια και δεν θα υπάρξουν νέες εντάσεις, όμως την ίδια στιγμή απειλούν ότι σε περίπτωση που ο αστυνομικός αφεθεί ελεύθερος, τότε η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου και ουδείς θα μπορεί να τη σταματήσει. «Κάναμε λίγα, μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο άσχημα πράγματα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δε ξέρω και εγώ πού μπορεί να φτάσω», λέει ο πατέρας του 16χρονου.

Ο Παύλος Φραγκούλης εκτοξεύει απίστευτες απειλές: «Ο αστυνομικός έχει δύο παιδιά. Εγώ θα κάτσω να μεγαλώσω τα παιδιά του, εκτός αν με πάρει ο Θεός. Μεγαλώνει δύο παιδιά. Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο “νόμισμα” θα το πληρώσει και αυτός. Ότι έκανε στο παιδί μου θα κάνω στο παιδί του. Αυτό θέλω μόνο να πω», τόνισε.

«Βάλτε τον μέσα. Μπορεί η Δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα; Άμα τον βάλει μέσα, όλα με ειρήνη θα γίνουν, θα ησυχάσουν τα πάντα. Άμα τον βάλει ο εισαγγελέας και ανακριτής αύριο μέσα, να τον προφυλακίσει θα υπάρξει ειρήνη. Εάν τον αφήσει ελεύθερο, δεν ξέρω και εγώ πού θα φτάσω», λέει.

«Εδώ το γατί πατάς και μπαίνεις φυλακή και αυτόν θα τον αφήσουν ελεύθερο; Ο Κούγιας θα τον πάρει από το αυτί και θα τον βγάλει, έτσι το προβλέπω. Το αυτοκίνητο το δικό μου ήταν 300 άλογα και έπιασε από τις γραμμές μέχρι τις φυλακές 150-160χλμ, ήταν ένα αυτοκίνητο αγωνιστικό; Ένα αγροτικό αυτοκίνητο, παραπάνω από 60-70χλμ δε πιάνει, γιατί έχουμε αγροτικά στα χέρια μας και ξέρουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γιος μου δεν έκανε καμία αναστροφή, πήγαινε ευθεία και αυτοί ήτανε από πίσω. Δεν έκανε αναστροφή ο γιος μου να γυρίσει και από πίσω του ρίχνανε. Είπαν ότι ήταν μία σφαίρα. Οι σφαίρες ήταν δύο. Η μία σφηνώθηκε στην πόρτα του ξενοδοχείου και η άλλη στο κεφάλι του παιδιού μου», λέει αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο τραυματισμός του 16χρονου Κώστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.