Θεσσαλονίκη: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο για ναρκωτικά

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο για ναρκωτικά

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν έξι άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης και δύο άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, στην αυτόφωρη σύλληψη 20χρονου ημεδαπού που ενέχεται σε εμπορία και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών προχώρησαν ύστερα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30/9, ο νεαρός άντρας μετέβη με ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο στο κέντρο πόλης και πούλησε μικροποσότητα κάνναβης σε δύο συνομήλικούς του ημεδαπούς, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Σε έλεγχο που έγινε αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 20χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 133,30 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και 700 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.