ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο σε πάρκο – Επίθεση χούλιγκαν με παλούκια

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση

Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο σε πάρκο – Επίθεση χούλιγκαν με παλούκια

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει λεπτό προς λεπτό ένα νέο οπαδικό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πάρκο Κρήτης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πέμπτης 24 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει, μια ομάδα νεαρών, από νωρίς βολιδοσκοπούσε την περιοχή και λίγο μετά τις 22:00 αφού εντόπισε τα θύματα, ανέλαβε δράση. «Μια ομάδα παιδιών καθόταν ήρεμα στο πάρκο Κρήτης. Οι δράστες, ήταν μαυροφορεμένοι ενώ οι μπλούζες τους είχαν διακριτικά ομάδας της πόλης. Είχαν μαζί τους ξύλινα παλούκια.

Το χειρότερο όμως είναι ότι τα χρησιμοποίησαν. Ένα από τα παιδιά που καθόταν στο πάρκο το χτύπησαν» εξιστορεί ο μάρτυρας και συνεχίζει: «Ένας από τους γονείς το παιδιών επενέβη και έτσι έληξε το επεισόδιο. Η αστυνομία ήρθε αφού τελείωσε το συμβάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άτομο που μένει στην περιοχή, αναφέρει πως πολύ συχνά καταγράφονται παρόμοια επεισόδια στο συγκεκριμένο πάρκο. Χαρακτηριστικό περιστατικό όπως σημειώνει αποτελεί μια συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας που καταγράφηκε πριν λίγο καιρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.