Θεσσαλονίκη: Πάνω από 23 οβίδες βρέθηκαν σε εργοτάξιο – Οι έξι ήταν σε κιβώτιο με ναζιστικά σύμβολα

Ήταν αποθήκη του στρατού της Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 23 οβίδες βρέθηκαν σε εργοτάξιο – Οι έξι ήταν σε κιβώτιο με ναζιστικά σύμβολα

Κιβώτιο με πάνω από 23 οβίδες βρέθηκε σε εργοτάξιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Χθες μόνο εντοπίστηκαν 15 οβίδες στο εν λόγω οικόπεδο, και μάλιστα οι 6 ήταν σε κιβώτιο με ναζιστικά σύμβολα και γερμανικά σύμβολα, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα να ήταν μία αποθήκη του στρατού της Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι εργασίες στο οικόπεδο πραγματοποιούνται για την ανέγερση ενός 9όροφου ξενοδοχείου, με την πορεία των εργασιών να εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς στο σημείο έχει φτάσει και ο στρατός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για ένα πολύ κεντρικό σημείο στην πόλη, ενώ, όπως σημειώνει το Mega, οι εργασίες γίνονται με φτυάρια, καθώς τα σκαπτικά μηχανήματα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε κίνηση, προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιο ατύχημα με τις οβίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.