ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια στον αέρα για τους επιβάτες πτήσης προς Βελιγράδι

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το αεροπλάνο της Air Serbia

Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια στον αέρα για τους επιβάτες πτήσης προς Βελιγράδι

Οι επιβάτες της πτήσης JU547 της Air Serbia, από Θεσσαλονίκη προς Βελιγράδι, βίωσαν μια αναπάντεχη περιπέτεια το πρωί της Παρασκευής (24/5).

Η πτήση, που ξεκίνησε στις 04:25 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά από απογείωση και πτήση πάνω από τη Βόρεια Μακεδονία.

«Αντικαταστάθηκαν τα εισιτήριά μας χωρίς περαιτέρω αποζημίωση και δεν ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα στο αεροσκάφος», ανέφερε μια επιβάτης στην ιστοσελίδα. «Ενώ αρχικά η κατάσταση ήταν ασαφής, η ανησυχία αυξήθηκε καθώς περάσαμε μία ώρα κάνοντας κύκλους πάνω από την πόλη χωρίς ενημέρωση».

«Μετά την προσγείωση, μας ζητήθηκε να αποβιβαστούμε και να περιμένουμε οδηγίες, οι οποίες καθυστέρησαν να φτάσουν. Μας κράτησαν σε αναμονή ανά μισή ώρα χωρίς να γνωρίζουμε αν θα πετούσαμε για Βελιγράδι», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μας προσφέρθηκε μόνο ένα κουπόνι δώρο αξίας 10 ευρώ. Τελικά, η πτήση αναχώρησε μετά τις 8:00 για Βελιγράδι, αλλά χωρίς καμία ενημέρωση για τις συνδέσεις. Πολλοί επιβάτες είχαν συνδέσεις με άλλες χώρες και δεν είχαν δεύτερες πτήσεις για την ημέρα. Εγώ προσωπικά περίμενα επτά ώρες για την επόμενη πτήση μου», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.