ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 19ετών σε 22χρονο αλλοδαπό για σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια

Αρχικά είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 19ετών σε 22χρονο αλλοδαπό για σεξουαλική επίθεση σε φοιτήτρια

Στις φυλακές επέστρεψε μετά την καταδίκη του σε 19ετή κάθειρξη ένας 22χρονος ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επειδή επιτέθηκε σεξουαλικά και λήστεψε φοιτήτρια, τον περασμένο Αύγουστο, στις Σαράντα Εκκλησιές Θεσσαλονίκης.

Αρχικά είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης αλλά στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από την παθούσα και κατέστη κατηγορούμενος για το περιστατικό.

Η φοιτήτρια κλήθηκε να τον αναγνωρίσει και στη δίκη, καταθέτοντας μετά βεβαιότητας ότι πρόκειται για τον δράστη της εις βάρος της επίθεσης.

Εξεταζόμενη από το Δικαστήριο, ανέφερε ότι ο 22χρονος αλλοδαπός την πλησίασε και καθώς βάδιζε πρωινές ώρες επί της οδού Βιζυηνού, την έριξε στο έδαφος επιχειρώντας να τη βιάσει.

Όταν εκείνη αντιστάθηκε, τράπηκε σε φυγή αρπάζοντας την τσάντα με το κινητό της τηλέφωνο και μία χρεωστική κάρτα, με την οποία φέρεται να έκανε συναλλαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο επεισόδιο αλλά δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους, που τον έκριναν ένοχο χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.