Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης ενός έτους σε 43χρονο που προκάλεσε ζημιές σε μαγαζί εστίασης στα Λαδάδικα (βίντεο)

Σύμφωνα με τη δικογραφία, προκάλεσε ζημιές σε πέντε τραπέζια και δέκα καρέκλες

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης ενός έτους σε 43χρονο που προκάλεσε ζημιές σε μαγαζί εστίασης στα Λαδάδικα (βίντεο)

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε 43χρονος, ο οποίος σε κατάσταση μέθης, προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας (27/10) φθορές σε κατάστημα ψιλικών – καφέ, που βρίσκεται επί της οδού Πολυτεχνείου, στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη.

O δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και πετούσε καρέκλες στα τζάμια καταστήματος εστίασης, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, προκάλεσε ζημιές σε πέντε τραπέζια και δέκα καρέκλες.

Δείτε βίντεο από τις ζημιές που προκάλεσε:

«Καθόμασταν αμέριμνα, ήρεμα και πίναμε τον καφέ μας. Ξαφνικά ένας κύριος μιλούσε μόνος του, άρχισε να βρίζει.

Με κοίταξε και με ρώτησε “τι με κοιτάς;”. Με απείλησε και άρχισε να πετάει τραπέζια και καρέκλες.

Το ευτύχημα είναι που δεν πέταξε καρέκλα στον δρόμο», είπε θαμώνας του καταστήματος.

«Δεν ήξερα τι έκανα, δεν ενόχλησα κανέναν. Δεν είμαι αλκοολικός, άμα τύχει πίνω», είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος, αποδεχόμενος τις πράξεις του.

Όπως είπε, είναι διατεθειμένος να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.