ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 37χρονο που κατηγορείται για την επίθεση στη Μασονική Στοά

Ο κατηγορούμενος προκάλεσε φθορές, με πυροβόλο όπλο, στην είσοδο της μασονικής στοάς

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη στον 37χρονο που κατηγορείται για την επίθεση στη Μασονική Στοά

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 37χρονος ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση στη Μασονική Στοά Θεσσαλονίκης.

Προηγουμένως εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος προκάλεσε φθορές, με πυροβόλο όπλο, στην είσοδο της μασονικής στοάς.

Ο 37χρονος φώναζε και έβριζε, ενώ όπως αναφέρουν οι περίοικοι, εκτόξευσε και απειλές και κράδαινε τσεκούρι. Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 37χρονου

Οι άμεσες ενέργειες και η εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου βραδινές ώρες χθες (18-04-2022) το οποίο προκάλεσε φθορές σε κεντρική θύρα κτιρίου στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για 37χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί όπλων, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και εξύβριση.

Ειδικότερα, ο 37χρονος βραδινές ώρες της 17-04-2022 προσέγγισε κτίριο που στεγάζεται Συνεταιρισμός και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα με τη χρήση πυροβόλου όπλου προκάλεσε φθορές στην είσοδο, φωνάζοντας ταυτόχρονα ύβρεις και απειλές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο ενώ με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.