ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Πουλήθηκε το ουζερί της Βίκυς που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της – Το χρονικό της δολοφονίας

Οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν διαμορφώσει εκ νέου τον χώρο και συνεχίζουν την πορεία του μαγαζιού με άλλη επωνυμία

Θεσσαλονίκη: Πουλήθηκε το ουζερί της Βίκυς που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της – Το χρονικό της δολοφονίας

Πουλήθηκε το καφενείο – ουζερί της άτυχης Βίκυς, που δολοφονήθηκε με καραμπίνα τον Φεβρουάριο από τον πρώην σύντροφό της, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GrTimes, περίπου πεντέμισι μήνες μετά τη φρικτή δολοφονία της μέσα στο ουζερί της, το κατάστημα περνάει σε νέο ιδιοκτήτη, καθώς όπως υποστηρίζουν τα παιδιά της δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν την λειτουργία της επιχείρησης μετά την τραγική απώλεια.

Πλέον, οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν διαμορφώσει εκ νέου τον χώρο και συνεχίζουν την πορεία του μαγαζιού με άλλη επωνυμία.

Το χρονικό της δολοφονίας που συγκλόνισε

Η είδηση της φρικτής δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν γνωστή στον χώρο της εστίασης με το μικρό της όνομα, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Η τραγωδία συνέβη το βράδυ της 2ας Μαρτίου, όταν η 41χρονη ιδιοκτήτρια του καφέ-ουζερί, επί της οδού Παπάφη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, βρισκόταν στην επιχείρησή της.

Ο δράστης, πρώην σύντροφος του θύματος, μπήκε στα κατάστημα με κοντόκαννη καραμπίνα και πυροβόλησε τη γυναίκα στην κοιλιακή χώρα, ενώ από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη του θύματος, ενώ ο 42χρονο δράστης, στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με συνέπεια να καταλήξει στα τραύματά του.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο έφερε βαρύτατο τραύμα στη δεξιά κοιλιακή χώρα, το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 42χρονος δράστης, Λεόντιος Βορριάς, ο οποίος διέπραξε τη φρικτή γυναικοκτονία για λόγους ερωτικής αντιζηλίας καθώς φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα και πρόσφατα εκείνη τού ζήτησε να χωρίσουν, είχε σχέσεις με την εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή. Μάλιστα στο προφίλ του στο Facebook, είχε αναρτήσει φωτογραφία, λίγες ώρες πριν το φονικό που έγραφε: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.