ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Νεοχωρούδα

Οδηγείται στην φυλακή μετά την απολογία του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Νεοχωρούδα

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας ο οποίος πέρασε το «κατώφλι» της 3ης τακτικής ανακρίτριας περίπου στις 12 το μεσημέρι, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος κατέθεσε υπόμνημα και στην απολογία του υποστήριξε ότι τα σκυλιά ήταν εκπαιδευμένα, ότι δεν είχαν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά στο παρελθόν και ότι βγήκαν έξω από την αυλή από μια τρύπα 30 εκατοστών που άνοιξαν χαμηλά στην περίφραξη και δεν έγινε αντιληπτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στην 50χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της με τον φρικτό αυτό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.