ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση του 8χρονου ανιψιού του

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση του 8χρονου ανιψιού του

Προφυλακίστηκε ο 65χρονος μετά την απολογία του ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ενώπιον του ανακριτή ισχυρίστηκε σήμερα ότι «ήταν απλά ένα παιχνίδι που παρεξηγήθηκε».

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν την περασμένη Κυριακή οι γονείς του ανηλίκου, ο 65χρονος έχοντας υπό την επίβλεψή του τον οκτάχρονο ως συγγενής εξ’ αγχιστείας (θείος), στο σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, προέβη σε βάρος του σε γενετήσιες πράξεις και συγκεκριμένα θωπεία.

Ο άντρας συνελήφθη την ίδια ημέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 φυσίγγια χωρίς να κατέχει σχετική άδεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.