Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό του 9χρονου από άλογο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό του 9χρονου από άλογο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να φωτιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε το 9χρονο αγοράκι ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από άλογο, σε πολυχώρο που παρέχει και δραστηριότητες ιππασίας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, διέταξε η αρμόδια εισαγγελέας.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην περιοχή. Το αγοράκι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπέστη δήγμα (δάγκωμα) από το άλογο, με συνέπεια να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο έφερε βαθύ τραύμα στο δεξί μάγουλο, το οποίο αντιμετωπίστηκε από πλαστικό χειρουργό. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Για την υπόθεση συνελήφθη η 53χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων. Ενόψει της προκαταρκτικής εξέτασης αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή, στο πλαίσιο της έρευνας ζητείται να προσκομιστεί στη δικογραφία το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. Μετά το πέρας της έρευνας, η δικογραφία θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για να αξιολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική μεταχείριση της 53χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.