ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοφανές: Ένας Αλβανός και ένας Ρομά εισέβαλαν σε επιχείρηση πυροβολώντας γιατί τους ενοχλούσε ο θόρυβος!

Ο καθένας κάνει ότι θέλει σε αυτή την χώρα - Αναζητούνται οι δύο δράστες

Πρωτοφανές: Ένας Αλβανός και ένας Ρομά εισέβαλαν σε επιχείρηση πυροβολώντας γιατί τους ενοχλούσε ο θόρυβος!

Δύο άνδρες 34 και 42 ετών, ένας Αλβανός και ένας Ρομά, εισέβαλαν σε επιχείρηση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πυροβόλησαν κατά εργαζομένων γιατί τους ενοχλούσε ο θόρυβος ενός μηχανήματος.

Οι δύο άνδρες φέρονται να είναι «συλλέκτες μετάλλων» και η επιχείρηση είχε ως αντικείμενο την συλλογή τους.

Το συμβάν έγινε χθες το μεσημέρι 2 Οκτωβρίου και αφορμή φαίνεται να στάθηκε ο θόρυβος από μηχάνημα που χρησιμοποιούσαν τρεις εργαζόμενοι. Αρχικά ξέσπασε φραστική αντιπαράθεση ενώ ακολούθησε συμπλοκή.

Προς στιγμήν τα πνεύματα φάνηκε να ηρεμούν με τους δύο άνδρες, αλλά κι άλλα άτομα που τους συνόδευαν, να αποχωρούν. Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε ο 34χρονος (αλβανικής καταγωγής) και κρατώντας όπλο πυροβόλησε, μέσα από Ι.Χ. φορτηγό, προς την πλευρά ενός εκ των εργαζομένων, χωρίς να τον πετύχει.

Ακολούθησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 34χρονου, όπου εντοπίστηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι μαζί με οκτώ αμπούλες αερίου και 22 μεταλλικά σφαιρίδια, όπως επίσης ένας γεμιστήρας, μία μεταλλική σιδερογροθιά κι ένα μαχαίρι.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη των δύο δραστών συνεχίζονται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών κ.ά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.