Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί και ξυλοδαρμός στα Λαδάδικα – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Στην οδό Παγγαίου με Πίνδου στα Λσδάδικα

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί και ξυλοδαρμός στα Λαδάδικα – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23.02.2023) στα Λαδάδικα στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα στην οδό Παγγαίου με Πίνδου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ένα άτομο τράβηξε πιστόλι, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι ένα άλλο άτομο στα Λαδάδικα στην Θεσσαλονίκη, σε μαγαζί που ήταν ανοιχτό.

Αμέσως μετά, άτομα που ήταν τριγύρω -ενδεχομένως και από την παρέα του θύματος- επιτέθηκαν με γροθιές στο κεφάλι στον άνδρα που πυροβόλησε.

Αποτέλεσμα αυτής της συμπλοκής ήταν και οι δύο να νοσηλεύονται φρουρούμενοι αυτή την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ο ένας που πυροβολήθηκε, πήγε στα επείγοντα και αναμένεται εκτός απροόπτου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκε και ο κάλυκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.