
Το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 22 και 49 ετών, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Πιο αναλυτικά, τρεις Ρομά ηλικίας 22, 49 και 32 ετών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της νεαρής ιδιοκτήτριας και εισήλθαν ανενόχλητοι στη μονοκατοικία στην περιοχή της Τούμπας.
Αφού παραβίασαν το σπίτι και προκάλεσαν ζημιές, αφαίρεσαν διάφορα έπιπλα και αντικείμενα. Δεν περιορίστηκαν όμως σε αυτό, καθώς παρέμειναν και διανυκτέρευσαν μέσα στην οικία.
Το απόγευμα της Δευτέρας, η 26χρονη ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ενημέρωσε άμεσα το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο από τους δράστες, ενώ ο τρίτος, μόλις κατάλαβε ότι είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, διέφυγε με αυτοκίνητο. Κατά τη διαφυγή του, μάλιστα, φέρεται να επιχείρησε να παρασύρει τον σύζυγο της 26χρονης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.