Θεσσαλονίκη: Ρομά χτύπησε αστυνομικό γιατί… «τόλμησε» να επιπλήξει τον 15χρονο γιο του που έκλεψε

Ο 15χρονος μαζί με έναν φίλο του, απέσπασαν μια σακούλα με πράγματα μικρής αξίας από γυναίκα

Θεσσαλονίκη: Ρομά χτύπησε αστυνομικό γιατί… «τόλμησε» να επιπλήξει τον 15χρονο γιο του που έκλεψε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από μαγαζί, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 42χρονος Ρομά χτύπησε 49χρονο αστυνομικό ο οποίος επέπληξε τον 15χρονο γιο του, καθώς νωρίτερα ο ίδιος, μαζί με συνεργό του, φέρεται να έκλεψαν από γυναίκα μία σακούλα με διάφορα προϊόντα μικρής αξίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:30 και ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, γλίστρησε και έπεσε.

Ο 49χρονος αστυνομικός μετέβη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με τους γονείς του ανήλικου, χρειάστηκε η μεταφορά και του 15χρονου σε νοσοκομείο της πόλης, χωρίς να κινδυνεύει κανενός η ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο ανδρών, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψή τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.