ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Σε δολοφονία οφείλεται ο θάνατος του 42χρονου

Για ανατροπή στην υπόθεση μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθωνας Παπαδόπουλος

Θεσσαλονίκη: Σε δολοφονία οφείλεται ο θάνατος του 42χρονου

Δολοφονία έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε, αναφορικά με την υπόθεση ενός 42χρονου άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένη οικεία στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (28/10).

Σύμφωνα με το grtimes.gr, αν και η αρχική αποδιδόμενη αιτία θανάτου, ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών, η νεκροψία που διενεργήθηκε έδειξε ότι τελικά δολοφονήθηκε.

Η σύζυγός του, με λόγια που προκαλούν ρίγη συγκίνησης, μιλά στο GRTimes τονίζοντας: «Σκότωσαν τον άντρα μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Τι θα πω στα τρία παιδιά του που έμειναν πίσω» λέει ξεσπώντας σε λυγμούς, η χήρα – σύζυγος του 42χρονου.

Για ανατροπή στην υπόθεση μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Αυτό που στην αρχή είχε χαρακτηριστεί ως θάνατος από χρήση ναρκωτικών, τελικά όπως φαίνεται μετά τη νεκροψία ανατρέπεται. Όλα δείχνουν πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις «κραυγές» της οικογένειας του θύματος που μιλούσαν εξαρχής για δολοφονία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση έχει ήδη ανατεθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής και θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για την προσαγωγή των δραστών στη Δικαιοσύνη. Η γυναίκα του είναι απαρηγόρητη και σοκαρισμένη καθώς το θύμα άφησε ορφανά από πατέρα τρία παιδιά ηλικίας πέντε, τριών και ενός έτους» καταλήγει ο δικηγόρος της οικογένειας και διακεκριμένος ποινικολόγος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.