ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο Νορβηγός που δολοφόνησε τον αστυνομικό (φωτο)

Θα ισχυριστεί ότι έγινε μία συμπλοκή και ότι, την στιγμή που επιτέθηκε, δεχόταν γροθιές

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο Νορβηγός που δολοφόνησε τον αστυνομικό (φωτο)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε που συνελήφθη για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του φίλου του, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μπαρ της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και στη συνέχεια θα περάσει το «κατώφλι» του ανακριτή. Εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μπαίνοντας στα δικαστήρια δεν ανέφερε τίποτα στους δημοσιογράφους, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο.

Σύμφωνα με με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Θοδωρή Καραγιάννη, ο 44χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και ενημερώθηκε δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και μάλιστα ενημερώθηκε από εκείνον χθες στις 18:30 για την κατάληξη που είχε το θύμα.

«Αναφορικά με τη θέση που έχει και την υποστήριξη που ακολουθεί, δεν αμφισβητεί το γεγονός, υπήρξε μία ανθρωποκτονία. Το μόνο το οποίο αμφισβητείται και είναι προς διερεύνηση είναι καταρχήν η θέση του ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει και κατά δεύτερον η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τόσο ο δράστης όσο και το σύνολο των εμπλεκομένων από πλευρά μέθης, η ψυχική υγεία του δράστη και οι ακριβείς συνθήκες από τις οποίες προήλθε και οδήγησε στο μοιραίο χτύπημα», ανέφερε ο ποινικολόγος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θ.Καραγιάννης τόνισε ότι αυτό που ρητά ισχυρίζεται ο 44χρονος «είναι ότι έγινε μία συμπλοκή στην οποία εκείνη τη στιγμή που επιτέθηκε, δεχόταν γροθιές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.