ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για υπάλληλο σε κατάστημα ψιλικών – Ληστής έβγαλε μαχαίρι και άρπαξε 450 ευρώ (βίντεο)

Ο ληστής απειλεί την υπάλληλο και στη συνέχεια ανοίγει το ταμείο και αρπάζει συνολικά 450 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για υπάλληλο σε κατάστημα ψιλικών – Ληστής έβγαλε μαχαίρι και άρπαξε 450 ευρώ (βίντεο)

Ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος με τον δράστη να αδειάζει το ταμείο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή της Πολίχνης με την υπάλληλο να έρχεται αντιμέτωπη με τον ληστή οποίος φαίνεται να κρατά ένα μαχαίρι ενώ έχει καλυμμένο το πρόσωπό του φορώντας κράνος μοτοσυκλέτας.

Δείτε το βίντεο από τη ληστεία

Η συγκεκριμένη ληστεία εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου έπειτα από περίπτωση ληστείας σε κατάστημα καφέ – μίνι μάρκετ στην περιοχή της Πολίχνης βραδινές ώρες της 20-01-2023, κατά την οποία με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία που διαμένει ο δράστης και σε οικία συγγενικού του προσώπου, όπου εντοπίστηκε, στην περιοχή της Σταυρούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ, 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, 2 ναρκωτικά δισκία και είδος ένδυσης που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη της παραπάνω αξιόποινης πράξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.