Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια σήμερα η 25χρονη που μαχαίρωσε την 27χρονη για λόγους αντιζηλίας

Πώς έγινε η επίθεση

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια σήμερα η 25χρονη που μαχαίρωσε την 27χρονη για λόγους αντιζηλίας

Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα Δευτέρα η 25χρονη που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαχαίρωσε μία 27χρονη ομοεθνή της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όχι για να την σκοτώσει αλλά για να την φοβερίσει, επειδή το θύμα απειλούσε ότι θα της πάρει τον άνδρα και τα παιδιά.

Πώς έγινε η επίθεση

Η δράστις, η οποία κατοικεί στη δυτική Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στον Εύοσμο, μετέβη έξω από το σπίτι που μένει η αδελφή του θύματος (αυλή) και με ένα κουζινομάχαιρο της επιτέθηκε, χτυπώντας την με δυο μαχαιριές στην κοιλιά και μια στον ώμο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

«Η αδελφή μου έχει μετανιώσει»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια γι’ αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δύο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λέει “αδελφέ μου, κάνε κάτι, σε παρακαλώ, να μην μπω φυλακή”. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω», τόνισε ο αδελφός της κατηγορούμενης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.