ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος του δήμου – Υποχώρησαν πλάκες πεζοδρομίου & έπεσε μέσα (φώτο)

Από την υποχώρηση των πλακών δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα, βάθους περίπου 2 μέτρων

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος του δήμου – Υποχώρησαν πλάκες πεζοδρομίου & έπεσε μέσα (φώτο)

Ένας εργαζόμενος του τμήματος Καθαριότητας του δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με κάταγμα ισχίου, καθώς τραυματίστηκε όταν υποχώρησαν πλάκες πεζοδρομίου στο προκήπιο οικοδομής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Φιλώτα 14 και Χάνι Γραβιάς, στην Άνω Ηλιούπολη, σε σημείο που υπήρχε παλιός βόθρος.

Από την υποχώρηση των πλακών δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα, βάθους περίπου 2 μέτρων, στην οποία κατέπεσε και τραυματίστηκε ο εργαζόμενος.

Το τμήμα Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης του δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ, μετά από άμεση αυτοψία, προχωρούν στη διερεύνηση της αιτίας που προκάλεσε την υποχώρηση του εδάφους και θα ακολουθήσει η αποκατάσταση του προβλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.